ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
21 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΚ: «Βουίζει» ο τόπος για Γιόχανσον και Τουλούζ

Μέσα στην εβδομάδα η οριστική κατάληξη.

24sports team

info@24sports.com.cy

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνει γνωστή η κατάληξη (θετική ή αρνητική) της υπόθεσης της μετακίνησης του Γιάκομπ Γιόχανσον στην Τουλούζ.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα ''laDepeche.fr'' «η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά εντός της επόμενης εβδομάδας».

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο το ρεπορτάζ, επιθυμία του 27χρονου μέσου είναι να υπάρξει συμφωνία στις συζητήσεις των δύο συλλόγων και να ενταχθεί στις ''βιολέτες''.

Την ίδια ώρα ο γάλλος δημοσιογράφος Ρεμί Μπουχαζιάρ αναφέρει πως το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και πως το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ από την πλευρά των Γάλλων.

«Η μεταγραφή του Γιόχανσον θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχει μια εκκρεμότητα με την τελική απόφαση της Τουλούζ, αλλά σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το περιβάλλον του παίκτη όλα έχουν κανονιστεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ζημιά με Γέβτιτς στην ΑΕΚ

Ζημιά με Γέβτιτς στην ΑΕΚ

Αρκετά σοβαρός για να τον κρατήσει σίγουρα εκτός δράσης τις επόμενες 2-3 εβδομάδες αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Ντάρκο ...
 |  ΑΕΚ