ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Μετά τη Μόσχα οι αποφάσεις

Για τα τέλη της εβδομάδας μετατίθενται οι εξελίξεις για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Παρότι το 0-2 του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ καθιστά σχεδόν απαγορευμένα τα όνειρα για πρόκριση στα play offs του Champions League, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να καταβάλουν μια αξιοπρεπή προσπάθεια στον επαναληπτικό της Τετάρτης και γι’ αυτό έχουν εστιάσει εκεί όλη την προσοχή τους.

Με την επιστροφή της αποστολής, από την Πέμπτη δηλαδή, θα υπάρξει συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και τη διοίκηση για να αποφασιστεί πού έχουν εντοπιστεί ανάγκες στο ρόστερ και να ληφθούν αποφάσεις. Δύο επιπλέον ζητήματα αναμένεται να επηρεάσουν τις παραπάνω αποφάσεις. Αυτά αφορούν στο μέλλον των Γιάκομπ Γιόχανσον και Ούγκο Αλμέιδα. Στον πρώτο θα γίνει μία τελική πρόταση επέκτασης συμβολαίου (ο ίδιος αξιώνει πάνω από 600.000 ευρώ ενώ τώρα εισπράττει 220.000 το χρόνο) και σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά, τότε όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει να τον πουλήσει άμεσα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε έναν χρόνο.

Στον Πορτογάλο φορ έχει περάσει το μήνυμα πως θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να βρει ομάδα που θα του καλύπτει συμβόλαιο 500.000 ευρώ. Εφόσον η «Ένωση» απαλλαγεί από το ποσό αυτό, θα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί για έναν άλλον φορ, είτε αυτός λέγεται… Σέρχιο Αραούχο (η Λας Πάλμας ακόμη δεν έχει κάνει απόλυτα σαφείς τις προθέσεις της) είτε διαφορετικά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση