ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η φλόγα άναψε»!

 

Από σήμερα κάθε οπαδός της ΑΕΚ θα ζει το όνειρό του... Αυτό το όνειρο, που ήθελε τον χώρο που δέσποζε παλιά το «Νίκος Γκούμας» να έχει καταληφθεί από μπουλντόζες που θα χτίζουν το νέο «σπίτι» της ομάδας, υποσχόμενο ένα καλύτερο μέλλον.

Η έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» σφραγίστηκε σήμερα με κάθε επισημότητα στον αγιασμό που διεξήχθη υπό τα βλέμματα χιλιάδων οπαδών της ομάδας που ήταν εκεί και άλλων 6000 φίλων της που παρακολούθησαν την τελετή μέσω του Facebook. 

inner

Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, οι παλαίμαχοι της, το αγωνιστικό τμήμα ήταν εκεί και παρακολούθησε την τελετή η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά τις 21:30. Ωστόσο δεν έλειψαν και επώνυμοι οπαδοί της Ένωσης, όπως ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν έγινε αντιληπτός. 

inner


«Απόψε ζούμε ιστορικές στιγμές στην Φιλαδέλφεια. Ήρθαμε να ευλογήσουμε τη νέα αυτή χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ. Μετά από δύο χρόνια θα εγκαινιάσουμε την Αγία Σοφία», ήταν το σύντομο μήνυμα του και στη συνέχεια κάλεσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο βήμα για να του παραδώσει -σε μια καθαρά συμβολική κίνηση- την πρώτη σημαία του γηπέδου

inner

inner

Βαθύτατα συγκινημένος ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης, μίλησε από το βήμα στον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών για την «Αγια-Σοφιά». «Ύστερα από 14χρονια ντροπής και οδύνης κοιτάμε στα μάτια τους πρόσφυγες του μεσοπολέμου. Η φλόγα άναψε», ανέφερε -μεταξύ άλλων-. (Διαβάστε εδώ όλη την ομιλία του

inner

Κατά τη διάρκεια αυτής της ομιλίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρενέβη για να σταματήσει υβριστικά συνθήματα που άρχισαν να ακούγονται κατά του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου. 

inner

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στην ομιλίατου έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς». «Τα τείχη της Αγια-Σοφιάς δεν θα πέσουν ποτέ ξανά», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. 

inner

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X