ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ετοιμάζει λαμπρή γιορτή στη Φιλαδέλφεια

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει σε μια τόσο ιστορική συγκυρία σκοπεύει να γιορτάσει η ΑΕΚ την έναρξη των έργων για την «Αγια-Σοφιά». 

Την ώρα που έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι θέμα ημερών, στην «Ένωση» ετοιμάζονται για την πανηγυρική εκδήλωση που θα ακολουθήσει μόλις την πάρει στα χέρια της. 

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», υπάρχουν ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», ώστε να στηθεί μια μεγάλη γιορτή την ημέρα του αγιασμού. 

Αναφέρεται λοιπόν ότι αυτή θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας (πιθανότατα μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής) και θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων και χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ. 

Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανότατα θα γίνουν γνωστές από Δευτέρα, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φιέστα που θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ψυχραιμία στην ΑΕΚ

Ψυχραιμία στην ΑΕΚ

Δεν πανικοβάλλονται στην ΑΕΚ από τη δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά γνωρίζουν καλά ...
 |  ΑΕΚ
Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ