ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ετοιμάζει λαμπρή γιορτή στη Φιλαδέλφεια

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει σε μια τόσο ιστορική συγκυρία σκοπεύει να γιορτάσει η ΑΕΚ την έναρξη των έργων για την «Αγια-Σοφιά». 

Την ώρα που έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι θέμα ημερών, στην «Ένωση» ετοιμάζονται για την πανηγυρική εκδήλωση που θα ακολουθήσει μόλις την πάρει στα χέρια της. 

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», υπάρχουν ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», ώστε να στηθεί μια μεγάλη γιορτή την ημέρα του αγιασμού. 

Αναφέρεται λοιπόν ότι αυτή θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας (πιθανότατα μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής) και θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων και χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ. 

Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανότατα θα γίνουν γνωστές από Δευτέρα, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φιέστα που θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

Στην πατρίδα του έχει ταξιδέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς μετέχει στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής
24sports team
 |  ΑΕΚ
Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ για την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει κάποια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

«Ζεστοί» για παραμονή του Λούκας Μπογέ μετά τη… μεταμόρφωση του Αργεντινού άσου είναι πλέον στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν κίνηση ...
 |  ΑΕΚ
X