ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ετοιμάζει λαμπρή γιορτή στη Φιλαδέλφεια

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει σε μια τόσο ιστορική συγκυρία σκοπεύει να γιορτάσει η ΑΕΚ την έναρξη των έργων για την «Αγια-Σοφιά». 

Την ώρα που έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι θέμα ημερών, στην «Ένωση» ετοιμάζονται για την πανηγυρική εκδήλωση που θα ακολουθήσει μόλις την πάρει στα χέρια της. 

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», υπάρχουν ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», ώστε να στηθεί μια μεγάλη γιορτή την ημέρα του αγιασμού. 

Αναφέρεται λοιπόν ότι αυτή θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας (πιθανότατα μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής) και θα πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων και χιλιάδων φίλων της ΑΕΚ. 

Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανότατα θα γίνουν γνωστές από Δευτέρα, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φιέστα που θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ζημιά με Γέβτιτς στην ΑΕΚ

Ζημιά με Γέβτιτς στην ΑΕΚ

Αρκετά σοβαρός για να τον κρατήσει σίγουρα εκτός δράσης τις επόμενες 2-3 εβδομάδες αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Ντάρκο ...
 |  ΑΕΚ