ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταλήγει ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία για επαφές της ΑΕΚ με τον Κλωναρίδη. Ποια η θέση της ΠΑΕ...

Αρκετά πιθανή είναι πλέον η επιστροφή του Βίκτορα Κλωναρίδη στην ΑΕΚ. Οι φήμες υπήρχαν από χθες το βράδυ, όταν γαλλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφές των δύο πλευρών, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψευδόταν από την ΠΑΕ.

Πλέον, οι φήμες έχουν γίνει εντονότερες και θέλουν τον παίκτη να έχει μεσολαβήσει. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση εάν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση της πλευράς του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, και τους πράσινους να αποσύρονται από την προσπάθεια απόκτησης του.

Πώς μεσολάβησε ο παίκτης; Ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό κάνοντας άνοιγμα προς την πλευρά της Ένωσης. Βάσει των τελευταίων πληροφοριών υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την συμφωνία να είναι πολύ κοντά. Από την ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν έχουν γίνει επαφές.

sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Φουλάρει για Άλεφ η ΑΕΚ

Φουλάρει για Άλεφ η ΑΕΚ

Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει η ΑΕΚ, καθώς είναι κοντά σε Αργεντινό φορ, ενώ προχωρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, πρώην ...
 |  ΑΕΚ
Σενάριο για ΑΕΚ και Καρέλη

Σενάριο για ΑΕΚ και Καρέλη

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει… βάλει στο μάτι τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Νίκου Καρέλη και μάλιστα έχει ήδη ...
 |  ΑΕΚ