ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη

Συνάντηση στο μέρος όπου παραλίγο να δημιουργηθεί αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τους θα έχουν οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει ραντεβού το προσεχές Σάββατο στον Βόλο.

Δυο βδομάδες μετά τον τελικό που κρίθηκε από το διαιτητικό λάθος του Καλφόγλου και έφερε την οργή του Μελισσανίδη, οι δυο άνδρες φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν για το πώς θα λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις.

Κατόπιν πρωτοβουλίας λοιπόν του Σαββίδη (ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης») θα επιδιώξουν να συμφωνήσουν επί της βάσεως ότι πρέπει να αποφευχθούν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να παίζουν με «καθαρά χαρτιά» μετά την εκλογή Γραμμένου στην ΕΠΟ.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ