ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκίνησε επαφές για Αραούχο

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει μια σειρά διερευνητικών επαφών τόσο με τη Λας Πάλμας όσο και με την πλευρά του Σέρχιο Αραούχο για την παραμονή του Αργεντινού άσου και την επόμενη σεζόν.

Στην ΑΕΚ ένα από τα σημαντικά ζητήματα ενόψει του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν είναι αναμφίβολα αυτό του Σέρχιο Αραούχο. Ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού από τη Λας Πάλμας λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα» στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές με τη Λας Πάλμας, εκφράζοντας μάλιστα και τη διάθεση να καλύψουν το συμβόλαιο του Αραούχο, το οποίο ενδεχομένως να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Για την ώρα πάντως, κάποια επίσημη κρούση δεν υπάρχει, καθώς οι επαφές κινούνται περισσότερο σε διερευνητικό επίπεδο. Όπως προσθέτει η «Ώρα», ανάλογες κινήσεις έχουν γίνει και προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα προς τον πατέρα του, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του γιου του στην ΑΕΚ.

Πάντως για να μείνει ο Αραούχο, εκτός από τη συμφωνία με τον ίδιο τον Αργεντινό άσο, θα χρειαστεί να καλυφθούν και οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας, είτε μιλάμε για δανεισμό, είτε για κανονική μεταγραφή. Και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να επισημανθεί και ο πιθανός ανταγωνισμός που μπορεί να συναντήσει η Ένωση από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους που ενδεχομένως να εξετάσουν την περίπτωση του Αραούχο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση