ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Xάνει έδαφος ο Κετσπάγια

Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής αποφάσισε να βγει μπροστά με μια ηγετική ομιλία για να συμμαζέψει την κατάσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και να βάλει ένα τέλος στην εσωστρέφεια.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχοντας φάει με το... κουτάλι δύσκολες καταστάσεις σαν και αυτή που περνάει η ΑΕΚ, αποφάσισε σωστά να βγει μπροστά. Στην ομιλία του ήταν ενωτικός, εμψυχωτικός αλλά παράλληλα έδωσε σαφές στίγμα πως όλοι ανεξαιρέτως ευθύνονται για την κακή εμφάνιση και το γενικότερο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της «Ένωσης».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο... φευγάτος Τιμούρ Κετσπάγια. Ανέλαβε τις ευθύνες για το κακό κοουτσάρισμα και στήσιμο της ομάδας στο ντέρμπι, κάνοντας έκκληση για ενότητα και σκληρή δουλειά, για να εμφανιστεί η ομάδα δυνατή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μια επανέναρξη που κρύβει μια πού δύσκολη τετράδα αγώνων με Λάρισα (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Ατρόμητο (εντός). Το παραμικρό στραβοπάτημα, θα τον φέρει με το... ενάμισι πόδι εκτός ομάδας και μόνο με ένα 4/4 θα γυρίσει το εις βάρος του κλίμα. Η ΑΕΚ πάντως έχει βγει στην αγορά και εξετάζει τις επιλογές της.

Την ίδια ώρα η διακοπή του πρωταθλήματος είναι «βάλσαμο» για την ΑΕΚ που βλέπει σημαντικά στελέχη της να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ο Αλμέιδα μπαίνει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ οι Σιμόες και Βάργκας (θλάση β’ βαθμού) θα ακολουθήσουν ατομικό πρόβλημα. Ο Πορτογάλος αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για την επανέναρξη, ενώ ο Βενεζουελάνος θα χάσει Λάρισα και Πανιώνιο.

Τέλος ο Κετσπάγια πονοκεφαλιάζει για τον τραυματισμό στο γόνατο του Τζόλεον Λέσκοτ. Αναμένεται σήμερα να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι αισιόδοξες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση