ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δεν βρήκαν άκρη για τα τηλεοπτικά στη Σούπερ Λίγκα

Η παραμικρή εξέλιξη στο μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη σεζόν δεν σημειώθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. 

Οι ομάδες συζήτησαν το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε μετά την απόφαση της NOVA να σπάσει την κεντρική διαχείριση και κατέθεσαν η καθεμία την άποψή της, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο σημείο επαφής, ούτε ελήφθη καμία απόφαση. 

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, διατυπώθηκαν διάφορες θέσεις, αφού άλλοι πρότειναν να πάνε όλες οι ομάδες μαζί στις σχετικές συζητήσεις, άλλοι να μείνουν ενωμένοι οι «μικροί» και άλλοι να γίνει συνολική διαπραγμάτευση ακόμα κι αν γίνει με 10 από τις ομάδες. 

Όσο για τη στάση των «μεγάλων», δεν δείχνουν ιδιαίτερα ζεστοί για κεντρική διαχείριση και μάλλον προτιμούν να αναζητήσουν ο καθένας μόνος του τηλεοπτική «στέγη». 

Όπως και να ‘χει, δεν βγήκε καμία άκρη στο σημερινό Δ.Σ. και έτσι τις προσεχείς ημέρες (πιθανότατα εντός των δυο επόμενων εβδομάδων) το σημαντικότατο θέμα αναμένεται να τεθεί ξανά επί τάπητος.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Η σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Η σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί ...
 |  ΠΑΟΚ