ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μείωση ομάδων, χωρίς πλέι οφ

Λύση που θα βγάλει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από το αδιέξοδο έχουν βρει οι τέσσερις «μεγάλοι».

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής, αναβλήθηκαν για την προσεχή Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, αυτό συνέβη ώστε να ολοκληρωθεί η προσπάθεια των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κλείσουν συμφωνία για έξτρα οικονομικό πακέτο.

Πέρα από τα 31 εκατ. ευρώ της NOVA, το «Big-4» βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση εξωτερικής πηγής εσόδων (που δεν διευκρινίζεται προς το παρόν αν είναι τηλεοπτική ή χορηγική).

Αυτή θα επιτρέψει να ικανοποιηθεί το αίτημα των «μικρών» να πάρουν κάποια παραπάνω χρήματα -χωρίς όμως αυτά τα «μεγάλων» να μειωθούν ακόμα περισσότερο απ’ όσο ούτως ή άλλως θα συμβεί εξαιτίας της μείωσης που έχει προτείνει η NOVA.

Κατόπιν τούτου, οι «12» θα μπορούν να ψηφίσουν τη μείωση των ομάδων σε 14 (που θεωρείται απαραίτητη απ’ όλους) αλλά και τη διεξαγωγή του προσεχούς πρωταθλήματος χωρίς πλέι-οφ, όπως είναι επιθυμία των «μεγάλων».

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Ψυχραιμία στην ΑΕΚ

Ψυχραιμία στην ΑΕΚ

Δεν πανικοβάλλονται στην ΑΕΚ από τη δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά γνωρίζουν καλά ...
 |  ΑΕΚ