ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντέρμπι στην Τούμπα

24sports team

info@24sports.com.cy

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Πειραιώς αναμετρούνται στην «Τούμπα» στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο «δικέφαλος του βορρά» εκτός από τους βαθμούς που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες του για διεκδίκηση του τίτλου, θέλει τη νίκη και για το γόητρο, καθώς είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. 

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη πάνε στη Θεσσαλονίκη με απαιτήσεις, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη Σούπερ Λιγκ.


Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έδειχνε να οδεύει δια περιπάτου στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά αυτό έχει αλλάξει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Μία νέα ήττα, εκτός από το γεγονός ότι θα δώσει την ευκαιρία στις υπόλοιπες ομάδες να ελπίζουν για τη διεκδίκηση του τίτλου, θα βάλει και περαιτέρω πίεση στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο.


Στη «σκιά» του μεγάλου ντέρμπι, ο Πανιώνιος που είναι δεύτερος στη βαθμολογία φιλοξενεί την ΑΕΚ στο παιχνίδι, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική μεθαύριο. Ο «ιστορικός» είναι επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι εάν ο Ολυμπιακός χάσει από τον ΠΑΟΚ και κερδίσει αυτός την ΑΕΚ, τότε θα μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό.


Η ΑΕΚ από την πλευρά της πάντως, θέλει τη νίκη για να ελπίζει στη 2η θέση. Τέλος, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βέροια και είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι «πράσινοι» με νίκη και ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, θα μπορούν να ελπίζουν στη διεκδίκηση του τίτλου.


Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
Σήμερα
15:00 Ατρόμητος Ηρακλής
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα
17:15 Ξάνθη-Πλατανιάς
19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Αύριο
19:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση