ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντέρμπι κορυφής

24sports team

info@24sports.com.cy

Η 22η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιγνίδια και φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ιστορική νίκη επί της Οσμανλίσπορ, αύριο θα φιλοξενήσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο. Στόχος του Ολυμπιακού η νίκη, έτσι ώστε να αυξηθεί η διαφορά στην κορυφή και να βάλει πλώρη για άλλη μία κατάκτηση τίτλου.

Στον αντίποδα οι «Πάνθηρες» γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά θέλουν να φύγουν με το βαθμολογικό κέρδος, έτσι ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στη 2η θέση. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται και αυτός αύριο στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στα «Τρία Πηγάδια» για ν’ αντιμετωπίσει την Ξάνθη και θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς, ώστε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν στο αυριανό ντέρμπι.

Η φορμαρισμένη ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα και δεν έχει άλλη επιλογή πέραν από τη νίκη για να μπορέσει να διατηρηθεί στην 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται σήμερα, με την ομάδα της Κρήτης να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Αναλυτικά το πρόγραμμα.
Σήμερα
15:00 ΑΕΚ - Λάρισα
17:15 Ηρακλής - ΠΑΟΚ
17:15 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Ολυμπιακός Πειραιώς - Πανιώνιος
Δευτέρα
19:30 Βέροια - Ατρόμητος Αθηνών

 

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση