ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στους «16» Παναιτωλικός, Ατρόμητος

Χεράκι – χεράκι στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός, μετά τις νίκες τους στις έδρες των Πανθρακικού και Καλλιθέας αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Στην Θράκη, το συγκρότημα του Γιώργου Κορακάκη εξασφάλιζε την πρόκριση του με νίκη, με αποτέλεσμα να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να προηγηθεί με 0-2 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Την αρχή έκανε ο Τόνσο στο 11’, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Μπαστακός να πετύχει το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Τόνσο, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, στο 53’.

Μαζί με τους Περιστεριώτες, στην επόμενη φάση πέρασε και ο Παναιτωλικός. Όπως ο Ατρόμητος, έτσι και οι Αγρινιώτες εξασφάλιζαν το εισιτήριο της πρόκρισης με νίκη στο Ελ Πάσο απέναντι στην Καλλιθέα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καταιγιστικοί, καθώς προηγήθηκαν με 0-4 στο ημίχρονο με τους Ρόσα (15’), Μαρκόφσκι (20’, 28’) και Κλέσιο (39’). Στο 72’ ο Ρόσα, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5, για να έρθει ο Τοπάλι στο 84’ να διαμορφώσει το τελικό 1-5.

Τέλος, την πρόκριση του στους 16, πανηγυρίζει, ουσιαστικά, από σήμερα και ο Πλατανιάς, που στο ντέρμπι της Κρήτης, επικράτησε των Χανίων με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις από το 4ο λεπτό, με αυτογκόλ του Ντιλαβέρ, όμως ο Πλατανιάς αντέδρασε και μέσα σε μόλις τρία λεπτά, γύρισε το ματς, όταν και ο Γιακουμάκης στο 24’ και ο Ντίνας στο 27’, μετέτρεψαν το 1-0 σε 1-2. Έτσι, η ομάδα της Κρήτης έφτασε τους 6 πόντους και για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, περιμένουν νίκη ή έστω ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Σπάρτη, απέναντι στην τοπική ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση (νίκη της Σπάρτης), τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή και οι Κρητικοί θα μείνουν  εκτός συνέχεια, εκτός και αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί με 6-0!

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση