ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποκάλυψη-βόμβα: Η διοίκηση Κουτσοκούμνη απέλυσε τον Χ. Υφαντή!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομοσπονδίας υπήρξε απόλυση ενός κορυφαίου στελέχους της και μάλιστα, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος! 

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως μετέδωσε πρώτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Λιβάνιος, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομοσπονδίας υπήρξε απόλυση (!) ενός κορυφαίου στελέχους της! 

Πρόκειται για τον Χρήστο Υφαντή, το νο.2. στην ιεραρχία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας μάλιστα και σχετικό έγγραφο από τη FIFA. 

Ο Χρήστος Υφαντής υπήρξε ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη της ομοσπονδίας με πολλά χρόνια παρουσίας στα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ. Ήταν επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και στενότατος συνεργάτης των τελευταίων προέδρων της ομοσπονδίας (Γκαγκάτση, Πιλάβιου, Σαρρή και Γκιρτζίκη). 

Εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αρκετές εφημερίδες πριν αναλάβει καθήκοντα στην ΕΠΟ, ήταν ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να θεωρηθεί ότι "έλυνε και έδενε" στην ομοσπονδία και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές με τους παράγοντες των Ενώσεων. 

Ήταν ένας εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών ο κ.Δασκαλόπουλος είχε προτείνει να μην δικαστεί.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση