ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απραξία, τέλος

Μετά από τρεις εβδομάδες απραξίας στο πρωτάθλημα η Σούπερ Λιγκ ξεκινά σήμερα με τη 12η αγωνιστική. Σήμερα θα διεξαχθούν τρία παιγνίδια, αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αυριανή ημέρα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα υποδεχθεί την Κέρκυρα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε ακόμα ένα τρίποντο. Τα σπουδαιότερα αναμένονται στο παιγνίδι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό.

Οι «πάνθηρες» θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να ξεπεράσουν τους «πράσινους» στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έδειξε στον αγώνα της Πέμπτης με τον Αγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που ανοίγει σήμερα την αυλαία της αγωνιστικής θα υποδεχθεί την προβληματική Βέροια και θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο τις απώλειες που θα προκύψουν από τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό τη φετινή χρονιά θα πρέπει να κερδίσει.

Σπουδαίο παιγνίδι αναμένεται να γίνει αύριο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών και με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να κερδίσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σήμερα
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα
19:30 ΑΕΚ – Πλατανιάς
Αύριο
15:00 Ολυμπιακός Πειραιώς – Κέρκυρα
17:15 Λεβαδειακός – Ηρακλής
17:15 Παναιτωλικός – Ξάνθη
19:30 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
Δευτέρα
19:30 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση