ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνετος και ωραίος

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε της ΑΕΛ με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου φιλάθλου της Λάρισας, Χαράλαμπου Μπλιώνα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από 30 χρόνια, σε αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο «Αλκαζάρ».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στο 11ο λεπτό είχαν δοκάρι με πλασέ του Φακούντο. Ο ΠΑΟΚ πίεσε από την αρχή τους φιλοξενούμενους και οι ευκαιρίες του διαδέχονταν η μια την άλλη, μέχρι που στο 28ο λεπτό ο Κίτσιου σε φάση διαρκείας κατάφερε με σουτ να κάνει το 1-0.

Η ΑΕΛ δεν έδειχνε ότι μπορούσε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ και α δώσει στον αγώνα άλλη τροπή, αφού οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Έτσι ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεσή του και αφού έχασε και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του, το κατάφερε στο 41ο λεπτόμε πλασέ του Περέιρα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή του και δεν έχασε ποτέ την πρωτοβουλία του στο επιθετικό παιχνίδι. Η ΑΕΛ μετά το 80’ έδειξε κάποια σημάδια ζωής, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις με γεμίσματα, τα οποία δεν απειλούσαν τον Μπριτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Κάνιας (63’ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59’ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (46’ Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (60’ Ντέλετιτς).

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X