ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πιάνει δουλειά ο Κουτσοκούμνης

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα επισκεφθεί ξανά την Αθήνα με στόχο την εφαρμογή του πλαισίου που έχουν θέσει οι διεθνείς Ομοσπονδίες. Σε διαρκείς επαφές από την Δευτέρα βρίσκεται ο Κύπριος για την στελέχωση του νέου διοικητικού σχήματος στην ΕΠΟ.

Το Σάββατο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος των διεθνών Ομοσπονδιών προκειμένου να ελέγξει και να θέσει σε εφαρμογή το χρονοδιάγραμμα που έχει ανατεθεί.

Σε χρονικό ορίζοντα 2 - 3 εβδομάδων ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να είναι πανέτοιμος να ανακοινώσει τα πρόσωπα του νέου προσωρινού διοικητικού σχήματος υπό τις FIFA και UEFA αλλά και τον αριθμό των ατόμων που θα το απαρτίζουν.

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο αλλά πριν από τις τελικές επιλογές και τις αποφάσεις θα υπάρξει και μία τελική διαβούλευση και με την ελληνική Ομοσπονδία αλλά κυρίως με τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες.

Θέση-κλειδί στην Επιτροπή Εξομάλυνσης θα έχει ένας δικαστής, ο οποίος σε συνεργασία με τον Σταύρο Κοντονή θα τροποποιήσει συγκεκριμένες διατάξεις.

Σε πρώτη φάση θα οριστούν τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης ή Ομαλοποίησης. Κάποιες πηγές μιλούν για σχήμα με 7 - 9 άτομα. Ακολούθως θα γίνουν οι όποιες απαιτούμενες αλλαγές για τα στάνταρντς της FIFA για διαιτησία και όποιο άλλο σκέλος χρειαστεί συν το θέμα του καταστατικού.

Τα ονόματα που έχει σημειωμένα στο μπλοκάκι του ο Κουτσοκούμνης είναι νομικοί, δικαστές, ποδοσφαιριστές και διάφοροι παράγοντες που πρέπει να αποτελέσουν τον νέο πυρήνα της διοίκησης.

Τέλος, αναζητείται ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής για την θέση του εκτελεστικού γραμματέα την οποία κατέχει ο Παυσανίας Παπανικολάου. Ωστόσο επειδή η παραμονή του Παπανικολάου, απορρίπτεται ασυζητητί από τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ, κρίνεται αναγκαίο να βρεθεί νέο πρόσωπο με αυξημένες αρμοδιότητες.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση