ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούγιας κατά Κίκη!

Την απάντησή του σε όσα υποστήριξε για αυτόν ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το επεισόδιο με τον Ματίας Ντεγκρά και τις δηλώσεις που έκανε μια μέρα νωρίτερα.

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της Λάρισας, Αλέξη Κούγια, για τα όσα υποστήριξε ο Κίκης Φιλίππου:

«Δημοσιεύθηκε χυδαία δήλωση του γνωστού στους στοιχηματζήδες όλου του κόσμου, Κίκη Φιλίππου, ιδιοκτήτου της γνωστής στους στοιχηματζήδες όλου του κόσμου λαοφιλούς ομάδας της Κύπρου με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς «Εθνικός Άχνας».

Μεγαλύτερη επιβεβαίωση του ορθότητος όλων των ενεργειών μου αποτελεί η εμφάνιση με δηλώσεις του συγκεκριμένου προσώπου. Επειδή είμαι βέβαιος ότι ακόμη και ο Ντεγκρά θα έχει κοκκινίσει από ντροπή με αυτό τον υπερασπιστή. Χαίρομαι που είμαι απέναντι σε όλα τα
σκουπίδια».

Θυμίζουμε τι δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού:

«Δεν έπρεπε να του δώσουμε σημασία. Είναι μία… πεταλούδα ο Αλέξης Κούγιας, παράγοντας από τη μία ομάδα στην άλλη. Σήμερα είναι εδώ, αύριο δεν ξέρεις που θα είναι. Διπλοπρόσωπος, από τη μία εμφανίζεται στην τηλεόραση και λέει ότι τον χτύπησε η γυναίκα του και από την άλλη χτυπάει παίκτη της ομάδας του. Είναι ένας ψεύτης και τίποτα άλλο. Αυτός ο άνθρωπος πανηγύρισε το γκολ των Αλβανών στο γήπεδο μας το 2006».

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση