ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σωκράτης στα αποδυτήρια: «Να συνέλθουμε και να βγάλουμε ελληνική ψυχή»!

Επιχείρηση ανασύνταξης στην Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα από την Κροατία

Ο αρχηγός της Εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, πήρε πρωτοβουλία και μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ. Τι τους επισήμανε για κίνητρο, ψυχή, γόητρο και κόσμο.

Ο Παπασταθόπουλος φρόντισε και μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ κυρίως για το ψυχολογικό σκέλος. «Είναι μία δύσκολη βραδιά. Πολύ δύσκολη, ωστόσο οφείλουμε να συνέλθουμε και να βγάλουμε ελληνική ψυχή! 

Θα πρέπει να πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας που θα έρθει να μας δει και να μας στηρίξει και που ήταν εκεί για εμάς και τον οποίο στεναχωρήσαμε με το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Μπορεί να μην έχουμε ελπίδες πρόκρισης πια, όμως πρέπει να δείξουμε το ανάστημά μας και να κερδίσουμε για την ομάδα και για το γόητρο. Το κίνητρο για μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη υπάρχει».

Ο Σωκράτης ήθελε να περάσει και το... μήνυμα ότι είναι κρίμα τώρα οι διεθνείς να τα... γκρεμίσουν όλα. Μπροστά για να μιλήσει πάντως βγήκε και ο Τοροσίδης.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X