ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η ΕΠΟ έστειλε στην FIFA όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για Βλαχοδήμο

Υπολείπεται πια η κλήση του Βλαχοδήμου από τον Σκίμπε και να αγωνιστεί σε ένα ματς για να κατοχυρωθεί και... επίσημα πια

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΕΠΟ φρόντισε και έστειλε ήδη και την υπεύθυνη δήλωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην FIFA και πια απομένει η επίσημη κλήση του από τον Σκίμπε και να παίξει σε ένα ματς για να κατοχυρωθεί και τυπικά πια.

Από την Παρασκευή είχατε διαβάσει ότι από την ΕΠΟ υπήρξε επιβεβαίωση πως ο Βλαχοδήμος απέστειλε την προσδοκώμενη και αναμενόμενη γραπτή υπεύθυνη δήλωση, που αναφέρει πως θέλει να παίξει στην Εθνική μας ομάδα.

Στην επιστολή του - υπεύθυνη δήλωσή του ο πορτιέρο της Μπενφίκα ανέφερε ακόμα πως έχει ζήσει τουλάχιστον δύο σερί χρόνια στην Ελλάδα και ότι θέλει να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, εφόσον επιλεγεί από τον προπονητή.

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική ανδρών της Γερμανίας ή κάποιας άλλης χώρας. Η ΕΠΟ έστειλε ήδη και την δήλωση αυτή και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην FIFA. Υπολείπεται πια η κλήση του Βλαχοδήμου από τον Σκίμπε και να αγωνιστεί σε ένα ματς για να κατοχυρωθεί και... επίσημα πια.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X