ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν ντροπή οι αποδοκιμασίες στον Εθνικό μας Ύμνο»

Έξαλλος με το γεγονός ότι οπαδοί της Βοσνίας αποδοκίμασαν τον Εθνικό μας Ύμνο εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο αμυντικός της Ρόμα τόνισε πως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αφού η Ελλάδα έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη.

«Ήρθαμε εδώ για ένα θετικό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Πάντως, δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αφού όπως δείξαμε στο γήπεδο θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι ουσιαστικά θα κλείδωναν την δεύτερη θέση».

Για τα στοιχεία: «Είχαμε πάθος και δείξαμε πως έχουμε δύναμη αλλά και προσωπικότητα. Δείξαμε ότι έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για το εάν η ισοπαλία ήταν ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης: «Όχι, όχι. Είμαστε δεύτεροι, ο δεύτερος δεν περνάει κατευθείαν και πρέπει να έχουμε ανάλογο πρόσωπο και στη συνέχεια για να τα καταφέρουμε».

Για την συμπεριφορά των Βόσνιων: «Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήταν μεγάλη ντροπή το γεγονός ότι αποδοκίμασαν τον Εθνικό μας Ύμνο. Αυτά τα πράγματα δεν αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ελλάς, (ακόμη) μπορείς!

Ελλάς, (ακόμη) μπορείς!

Η Εθνική Ελλάδος καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της, να νικήσει τη Νέα Ζηλανδία για να περάσει κατ’ αρχάς στη δεύτερη φάση ...
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X