ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλεί Ρέτσο ο Σκίμπε

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Μίχαελ Σπίμπε για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, Άιντραχτ Φρ.-Ντόρτμουντ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Γερμανός τεχνικός σχεδιάζει την ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βοσνία στις 9 Ιουνίου και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινώσει τους διεθνείς που θα ενσωματωθούν στη «γαλανόλευκη» αποστολή. 

Ως γνωστόν, υπάρχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες για την Εθνική, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Άρα λοιπόν, ο ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να βρει λύσεις είτε εκ των έσω είτε καλώντας νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Τις τελευταίες ημέρες λέγαμε εδώ για τις επικείμενες πρώτες κλήσεις του Μπάμπη Λυκογιάννη και του Τάσου Δώνη από τον Μίχαελ Σκίμπε. Στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού αναμένεται να βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις. 

Με δεδομένες τις απουσίες του Ανδρέα Σάμαρη και του Παναγιώτη Ταχτσίδη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μίχαελ Σκίμπε προορίζει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, στη θέση του αμυντικού χαφ. Βέβαια, η φυσική θέση του Παναγιώτη Ρέτσου είναι αυτή του στόπερ ωστόσο εκεί η Εθνική είναι γεμάτη στην παρούσα φάση. Πάντως, ο 51χρονος προπονητής γνωρίζει ότι ο νεαρός διεθνής μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις στον ανασταλτικό τομέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των διεθνών θα γίνεται από την ερχόμενη Δευτέρα σταδιακά λόγω των υποχρεώσεων τους με τους συλλόγους τους με καταληκτική ημερομηνία στις 5 Ιουνίου. 

www.sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X