ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σαν αγώνας μπαράζ

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού των προκριματικών του μουντιάλ έχει η Ελλάδα την Κυριακή(13/11,21:45) καθώς υποδέχεται τη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα παιχνίδι που η νίκη θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για τη δεύτερη του όγδοου ομίλου.

Εν μέσω και πάλι αναταραχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και με κάποιες σημαντικές απουσίες, ο Μίχαελ Σκίμπε θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τον Γιαννιώτα τελικά στην ενδεκάδα.

Πιθανότερο σχήμα είναι αυτό με Καρνέζη τέρμα, Τοροσίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Τζαβέλλα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο-Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. 

Ο Μανιάτης και ο Σάμαρης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Μάνταλο στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, τον Σταφυλίδη στο αριστερό και τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή. 

Όσον αφορά στον Μπακασέτα, έκανε και το Σάββατο ατομικό και μόνο ως αλλαγή υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε απέναντι στους Βόσνιους. Από άποψη κόσμου η Εθνική αναμένεται να έχει περισσότερους από 20.000 φίλους της στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση