ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φιλική ήττα (vid)

Η Εθνική Ελλάδος ήταν μέτρια στη φιλική αναμέτρηση με τη Λευκορωσία και ηττήθηκε 1-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το ματς
Η Εθνική μας είχε την ευκαιρία να απειλήσει αμέσως μετά τη σέντρα, αφού Γιαννιώτας προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα για τον Βέλλιο, όμως η άμυνα τον Λευκορώσων απομάκρυνε.

Στο 6’ ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε από τα δεξιά, γύρισε την σέντρα παράλληλα για τον Απόστολο Βέλλιο, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε πριν του Έλληνα φορ.

Στο 13’ οι Λευκορώσοι άνοιξαν το σκορ μετά από μια εξαιρετική εκτέλεση φόυλ του Παλίτσεβιτς για το 1-0.

Δύο λεπτά μετά η Λευκορωσία έχασε ξανά ευκαιρία να διπλασιάσει, αφού ο Παλιτσέβιτς πέρασε όλη την γαλανόλευκη άμυνα γύρισε την μπάλα στον Σαβίσκι, όμως το πλασέ του μπλόκαρε ο Γλύκος.

Στο 32’ η Ελλάδα είχε μια καλή στιγμή, αφού ο Τζιόλης έβγαλε την μπαλιά στον Γιαννιώτα, αυτός έκανε την προσποίηση και την πάσα στον Μάνταλο μέσα στην περιοχή, όμως η άμυνα των Λευκορώσων μπλόκαρε το σουτ του αρχηγού της "Ένωσης".

Στο 52’ η Ελλάδα είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Τζιόλη να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 68’ ο Κώστας Φορτούνης ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ όμως ο γκολκίπερ των Λευκορώσων μπλόκαρε.

Στο 83’ έγινε ακόμα ένα καλό σουτ για την Εθνική μας Ομάδα από τον Καρέλη, αλλά μπλόκαρε ο κίπερ των Λευκορώσων.

Στο 90’ ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ και ο Τοροσίδης έκοψε την πορεία της μπάλας που πήγαινε προς τα δίχτυα χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα.

Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και η Εθνική μας δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από την ήττα στο κρίσιμο μεγάλο της τεστ πριν την αναμέτρηση με τη Βοσνία.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Γλύκος, Πέτσος, Οικονόμου (46’ Παπασταθόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος (88’ Τοροσίδης), Σταφυλίδης (74’ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης (46’ Διαμαντάκος) , Μάνταλος (46’ Ταχτσίδης), Γιαννιώτας (67’ Φορτούνης), Καρέλης, Βέλλιος

Λευκορωσία (Αλεκσάντρ Χάτσκεβιτς): Τσέρνικ, Σιτάου, Παλιάκου, Παλίτσεβιτς, Σαβίτσκι, Χλεμπ, Νιαχαΐτσικ, Κέντις, Μαέφσκι, Φιλιπένκα, Λάπτσεου

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση