ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φορτούνης: «Πάμε για τη νίκη στην Εσθονία»

Η Εθνική ομάδα διπλασίασε χθες τις νίκες της για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2018, επικρατώντας 2-0 Κύπρου, και ο MVP του παιχνιδιού, Κώστας Φορτούνης, έδωσε το σύνθημα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (10/10) με την Εσθονία.

«Πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Έχουμε καλή ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Τώρα, στόχος μας είναι η νίκη τη Δευτέρα και να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση», ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο σε επίσημο ματς, τόνισε ότι πρόκειται για ένα από σημαντικότερα τέρματα της καριέρας του.

«Σε κάθε ματς των προκριματικών το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Βοήθησε και το παιχνίδι, με το γκολ που ήρθε από νωρίς με τον Κώστα. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σίγουρα νιώσαμε λίγη πίεση στο δεύτερο, το περιμέναμε, πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε. Νομίζω ότι είναι από τα πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα μου, θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια», κατέληξε.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση