ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ21 η Γερμανία

Πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Ελλάδα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος! Με τρομερή κεφαλιά του Βάιζερ (40'), η Γερμανία άντεξε στην πίεση της Ισπανίας και με το 1-0 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κ21 για 2η φορά!

Σπουδαία μέρα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό ως πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς η Κ21 της Γερμανίας επικράτησε 1-0 της Ισπανίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας και «σκαρφάλωσε» για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 2009 στην κορυφή της γηραιάς ηπείρου!

Θυμίζουμε, οι Γερμανοί είχαν κατακτήσει την παρθενική τους κούπα στη διοργάνωση της Σουηδίας, πριν οκτώ χρόνια, όταν είχαν σαρώσει (4-0) την Αγγλία.

Στον τελικό της Κρακοβίας… έσπασαν καρδιές, με την ομάδα του Στέφαν Κουντζ να ανοίγει το σκορ στο 40', με την απίστευτη κεφαλιά του δεξιού μπακ-χαφ της Χέρτα Βερολίνου, Μίτσελ Βάιζερ και την Ισπανία να πιέζει αφόρητα στο δεύτερο 45λεπτο για την ισοφάριση, χάνοντας τρομερές ευκαιρίες. Τελικά, τα… νεαρά «πάντσερ» άντεξαν και κρατώντας το υπέρ τους σκορ, είναι πρωταθλητές Ευρώπης, με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να ζει μεγάλες στιγμές στα 23 του.