ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρδισε και το video!

Ζορίστηκε αρκετά για να τα καταφέρει, όμως η Χιλή μπήκε με το δεξί στο κύπελλο συνομοσπονδιών καθώς επικράτησε με 2-0 του Καμερούν. Βιδάλ και Βάργκας έβαλαν τα γκολ.

Σε πρωταγωνιστή του κυπέλλου συνομοσπονδιών εξελίσσεται το βίντεο και η χρήση του για διαιτητικές αποφάσεις, αφού μια τέτοια σημάδεψε το πρώτο μέρος του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν και τη Χιλή. Η «Ρόχα» ήταν καλύτερη στον αγώνα και μπορούσε να σκοράρει σε κάποιες ευκαιρίες που βρήκε, όμως η στιγμή που έμεινε ήταν αυτή στις καθυστερήσεις όπου ο Βάργκας σκόραρε μετά την κάθετη του Βιδάλ αλλά το βίντεο ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Φάση εντελώς οριακή που έφερε έντονες αντιδράσεις αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Η Χιλή επηρεάστηκε και δεν μπήκε καλά στην επανάληψη με τον Πίτσι να ρίχνει τον Αλέξις στον αγώνα στο 58’ για να βρει το γκολ. Η φάση ήρθε στο 72’ αλλά ο Ίσλα από κοντά αστόχησε. Τελικά, οι προσπάθειες δικαιώθηκαν στο 81’ με το Βιδάλ, διαμαρτυρήθηκε πιο έντονα από όλους στο ακυρωθέν γκολ, να είναι αυτός που «λύτρωσε» την ομάδα του. Τα πόδια λύθηκαν και στο 89’ ήρθε και δεύτερο γκολ με τον Αλέξις να κάνει τη δουλειά αλλά ο Βάργκας τελικά είναι αυτός που σκόραρε. Γκολ που μέτρησε με περιπέτεια, αφού αρχικά ακυρώθηκε και μετά το βίντεο ήρθε να το κατακυρώσει.

Καμερούν: Οντοά, Μαμπουκά, Νγκαντό-Νγκαντί, Τικέ, Φε, Ζαμπό Ανγκισά (89' Μαντζέκ), Σιανί (86' Εκγκμαλέ), Τζουμ, Μπασογκόγκ, Μουκαντζό, Αμπουμπακάρ.

Χιλή: Χόνι Ερέρα, Ίσλα, Μποσεζούρ, Μεδέλ, Χάρα, Φουενσαλίδα (64' Λεονάρντο Βαλένσια), Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις (71' Φρανσίσκο Σίλβα), Βιδάλ, Πουτς (58' Αλέξις Σάντσες), Εντουάρντο Βάργκας.