ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μπροστάρη τον Κέιν

Αυξημένες απαιτήσεις θα έχουν οι φίλοι της εθνικής Αγγλίας από τον Χάρι Κέιν στον αποψινό αγώνα απέναντι στην Σκωτία, για δύο κυρίως λόγους. Ο 23χρονος επιθετικός της Τότεναμ αναμένεται να φορέσει σήμερα το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «λιονταριών» ένεκα της απουσίας του Γουέιν Ρούνεϊ, κάτι που αποτελεί προσωπική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Άγγλος προπονητής έκρινε ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση εκείνη που θα του επέτρεπε να ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας και έτσι τον άφησε εκτός αποστολής. Η δε απουσία του Τζέιμι Βάρντι λόγω τραυματισμού, βάζει περισσότερη πίεση στον Κέιν ο οποίος θα αποτελέσει την πιο ποιοτική επιθετική μονάδα για την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου.

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η Αγγλία θεωρείται το φαβορί για κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας για το επικείμενο παγκόσμιο κύπελλου του επόμενου καλοκαιριού, σε έναν όμιλο που βρίσκονται επίσης οι Σλοβακία, Σλοβενία, Λιθουανία και Μάλτα.