ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας Ενρίκε έφτασε

Ένας μέτριος ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο Κίεβο απέναντι στην Ολιμπίκ, όμως πήρε καλό αποτέλεσμα με το 1-1 που παίρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Μια ζωγραφιά του Ενρίκε στο 59’ ήταν όλα τα λεφτά για το «Δικέφαλο», που βρέθηκε να χάνει με κεφαλιά του Μπιλένκι στο 49’.

Φτωχό σε εμπνεύσεις και φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο το μυαλό του ανασταλτικά παρά δημιουργικά. Όποιες φάσεις είδαμε ήταν είτε από στημένα είτε μακρινά σουτ, κυρίως των Ουκρανών, αλλά οι αξιόλογες ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.

Ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη στο 16’ όταν ο Κρέσπο από κοντά αστόχησε, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Λούκιαντσουκ στο 18’.  Στη συνέχεια ο Μπογκντάνοφ σούταρε από όπου έβρισκε, χωρίς τη μεγάλη φάση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με διαφορετικά δεδομένα, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά φορτσάτα και να έχει δυο καλές στιγμές με τον Πρίγιοβιτς, αλλά τελικά αντί να βάλει γκολ δέχθηκε. Από ένα στημένο στο 49’ ο Μπιλένκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν στιγμές πανικού για την άμυνα του ΠΑΟΚ.  Πανικός που δεν… κόλλησε και ο Ρέι που κράτησε σε 2-3 περιπτώσεις το σκορ στο 1-0. Ο Στανόγιεβιτς έκανε διπλή αλλαγή με Μπίσεσβαρ και Ενρίκε που τον δικαίωσε άμεσα, καθώς ο δεύτερος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ισοφάρισε στο 59’.

Βοήθησε κι ο Μπίσεσβαρ να κυκλοφορήσει καλύτερα η μπάλα, αλλά μετά την ισοφάριση τις μεγάλες φάσεις πάλι δεν τις είδαμε. Ο Πρίγιοβιτς  είχε μια καλή στιγμή στο 76’ με κεφαλιά αλλά αστόχησε, όπως και ο Μικάιλοφ στο 85’. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να βρει από τον… ουρανό το γκολ της νίκης στο 93’ αλλά ο Μαχαράτζε έδιωξε σε σουτ από… αμυντικό του!

Ολιμπίκ: Μαχαράτζε, Λούκιαντσουκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Τσιμπαλιούκ, Μπογκντάνοβ, Χομούτοφ(69’ Μικάιλοφ), Μπιλένκι(77’ Σοντέι), Μοχά(64’ Μιχούνοφ), Σεστακόβ.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ(55’ Μπίσεσβαρ), Μακ(81’ Πέλκας), Κάμπος(55’ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς 

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X