ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πότε παίζουν οι... άλλοι

Το πρόγραμμα των αγώνων του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League έχει βγει και τρία ζευγάρια ενδιαφέρουν άμεσα τις κυπριακές ομάδες.

Πιο άμεσα ενδιαφερόμενος ο κυπελλούχος Απόλλωνας, που ξεκινά απευθείας στον δεύτερο προκριματικό.

Η Ζάρια με την Σαράγιεβο θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία την Πέμπτη (29/6) στις 20:00, με τον αγώνα να γίνεται στο γήπεδο της Ζίμπρου στο Κισινάου. Πρόκειται για το γήπεδο που έπαιξε ο Απόλλωνας με τη Σαξάν προ διετίας.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 6/7 στις 21:00 στο στάδιο «Ασίμ Φερχάτοβιτς» στο Σαράγιεβο. Το γήπεδο είναι φυσική έδρα της Σαράγιεβο, ενώ η Ζάρια παίζει σε άλλη πόλη (Μπάλτι).

Η ΑΕΚ παίζει με την Λίνκολν αλλά την ενδιαφέρουν και οι αγώνες της Λεβάδια Ταλίν με την Κορκ. Πρώτο ματς στην Εσθονία (29/6, 18:30) στο Pärnu Rannastaadion. Δεν είναι η φυσική έδρα της Λεβάδια. Ο επαναληπτικός μια βδομάδα μετά (6/7) στις 21:45 στο Turner’s Cross, που είναι η έδρα της Κορκ.

Τέλος η ΑΕΛ θα ξέρει τον αντίπαλό της δυο μέρες νωρίτερα, αφού ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Πρόγκρες και τη Ρέϊνζτερς θα γίνει στις 4/7. Το πρώτο ματς ασφαλώς στο «Ibrox» στις 21:45 (29/6). Ο επαναληπτικός ξεκινά στις 20:45 στο γνωστό στάδιο του Λουξεμβούργου Τζόι Μπαρτέλ.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X