ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πότε παίζουν οι... άλλοι

Το πρόγραμμα των αγώνων του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League έχει βγει και τρία ζευγάρια ενδιαφέρουν άμεσα τις κυπριακές ομάδες.

Πιο άμεσα ενδιαφερόμενος ο κυπελλούχος Απόλλωνας, που ξεκινά απευθείας στον δεύτερο προκριματικό.

Η Ζάρια με την Σαράγιεβο θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία την Πέμπτη (29/6) στις 20:00, με τον αγώνα να γίνεται στο γήπεδο της Ζίμπρου στο Κισινάου. Πρόκειται για το γήπεδο που έπαιξε ο Απόλλωνας με τη Σαξάν προ διετίας.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 6/7 στις 21:00 στο στάδιο «Ασίμ Φερχάτοβιτς» στο Σαράγιεβο. Το γήπεδο είναι φυσική έδρα της Σαράγιεβο, ενώ η Ζάρια παίζει σε άλλη πόλη (Μπάλτι).

Η ΑΕΚ παίζει με την Λίνκολν αλλά την ενδιαφέρουν και οι αγώνες της Λεβάδια Ταλίν με την Κορκ. Πρώτο ματς στην Εσθονία (29/6, 18:30) στο Pärnu Rannastaadion. Δεν είναι η φυσική έδρα της Λεβάδια. Ο επαναληπτικός μια βδομάδα μετά (6/7) στις 21:45 στο Turner’s Cross, που είναι η έδρα της Κορκ.

Τέλος η ΑΕΛ θα ξέρει τον αντίπαλό της δυο μέρες νωρίτερα, αφού ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Πρόγκρες και τη Ρέϊνζτερς θα γίνει στις 4/7. Το πρώτο ματς ασφαλώς στο «Ibrox» στις 21:45 (29/6). Ο επαναληπτικός ξεκινά στις 20:45 στο γνωστό στάδιο του Λουξεμβούργου Τζόι Μπαρτέλ.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση