ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για μια θέση στον τελικό

Θα μπορούσε μέχρι και να ισχυριστεί ξεκάθαρα πως η Πρέμιερ... δεν την ενδιαφέρει πλέον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα παίζει όλα για όλα στο ευρωπαϊκό στερέωμα φέτος και φιλοξενείται απόψε από τη Θέλτα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ...

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι στα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος ενδεχομένως η ομάδα του να παρουσιαστεί πολύ διαφορετική από αυτό που έχει κάνει μέχρι στιγμής...

Αυτό, διότι όλο το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου που θα στείλει τους «κόκκινους διαβόλους» στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε (22:05), η αγγλική ομάδα φιλοξενείται στο Βίγκο από τη Θέλτα, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας πάρει και δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού στους ομίλους, στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο «special one» είδε τους Σμόλινγκ, Τζόουνς και Μπαϊγί να προπονούνται κανονικά την Τετάρτη και να μπαίνουν στην πτήση για Ισπανία, εκεί, όμως, όπου ο σύλλογος έχει πάρει μόλις δύο νίκες σε 22 εξορμήσεις (!). Ωστόσο, το φετινό αήττητο σερί είναι αξιοπρόσεκτο, με οχτώ ματς (6 νίκες και 2 ισοπαλίες) δίχως αρνητικό αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ για φέτος.

Μόλις δύο νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια είναι η επίδοση των Ισπανών ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, με τους Ρόσι και Πλάνας να έχουν μείνει εκτός, ενώ οι Σο, Ιμπραΐμοβιτς και Ρόχο είναι οι απόντες για τη Γιουνάιτεντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Θέλτα: Σέρχιο, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Τζόνι, Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες, Άσπας, Βας, Σίστο, Γκιντέτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπαϊγί, Νταρμιάν, Γιάνγκ, Πογκμπά, Κάρικ, Ερέρα, Μκιταριάν, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση