ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά το ξύλο… ματσάρα με θρίαμβο Λιόν

Μετά τις θλιβερές σκηνές με συμπλοκές εκτός κι εντός γηπέδου, που οδήγησαν στην πενηντάλεπτη καθυστέρηση στη σέντρα του ματς, το θέαμα που πρόσφεραν Λιόν και Μπεσίκτας καθήλωσε τους πάντες. Η γαλλική ομάδα επικράτησε με 2-1 και πήρε μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League, εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Στο 15’ ο Μπάμπελ μετά την εξαιρετική πάσα από την κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ από τον Ταλίσκα έβαλε μπροστά την τουρκική ομάδα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν δοκάρι με τον Φεκίρ στο πρώτο μέρος και φοβερή ευκαιρία με τον Λακαζέτ στο 71’, αλλά η επιμονή τους ανταμείφθηκε. Στο 83’ ο Τολισό μετά από σέντρα του Βαλμπουενά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ Φάμπρι έκανε τραγικό λάθος και ο Μορέλ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Λιόν: Λόπες, Ράφαελ (53’ Ζαλέ), Μαμανά, Ντιακαμπί, Μορέλ, Τουσάρ, Τολισό, Γκεζάλ (53’ Κορνέ), Φεκίρ, Βαλμπουενά, Λακαζέτ.

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Γκιονούλ, Μαρσέλο, Μίτροβιτς (64’ Ουισάλ), Τόσιτς, Χάτσινσον, Οζιακούπ (74’ Αρσλάν), Μπάμπελ, Ταλίσκα, Αντριάνο, Τοσούν (87’ Ινλέρ).

Πηγή: sport-fm.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση

X
X