ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιλόγεβιτς: «Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους Έλληνες»

Διαβάστε τι είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την συμπαράσταση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα αλλά και όλων των Σέρβων στη χώρα μας στις δύσκολες στιγμές εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

«Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν το ξεχνάμε ότι η Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές που είχαμε περάσει εμείς ήταν το πρώτο χέρι βοήθειας», τόνισε.

Αναλυτικά:

-Για τις πυρκαγιές στην Αττική και την πρωτοβουλία των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα...

«Ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι από όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα. Οι εικόνες υπάρχουν στην τηλεόραση. Όλοι και εγώ που η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γιατί αγαπάμε τους Έλληνες. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ήταν πάνω από 20.000 κόσμο που τήρησαν το ενός λεπτού σιγή.

-Ποτέ δεν θυμάμαι όσο ήμουν στην Ελλάδα να υπάρχουν πυρκαγιές σε τέτοιο μέγεθος.

Ξέρουμε ότι όταν εμείς περάσαμε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν η Ελλάδα ήταν το πρώτο χέρι που πρόσφερε βοήθεια. Είναι όλοι συγκινημένοι, μιλάνε για αυτά τα γεγονότα. Έχουμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε»

-Για Ερυθρό Αστέρα και τα προκριματικά με τη Σούντβα:

«Πέρσι κάναμε μια καλή πορεία. Κοιτάμε και φέτος να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα καλό σκορ, θέλει προσοχή. Αν δεν είσαι καλός, πειθαρχημένος, τότε θα υπάρχει κίνδυνος».

-Για το ενδιαφέρον για τον Κόντε:

«Δεν ξέρω... Αν ασχολούμουν και καθημερινά με τα μεταγραφικά θα είχα τρομερό πονοκέφαλο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ψάχνουμε σίγουρα για επιθετικό. Θα δούμε», ανέφερε.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X