ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το διπλό του Ολυμπιακού και ο ΑΠΟΕΛ

Ένα εξαιρετικά καλό και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα είχε η βραδιά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ρίχτηκαν στην μάχη για τον γ’ προκριματικό του Champions League.  

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ γνώρισε οδυνηρή ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-0 και είναι με το ενάμισι πόδι εκτός Champions League. Άτυχη ήταν η Ένωση αφού τα δύο γκολ που δέχτηκε προήλθαν από στημένες φάσεις.

Η Καραμπάκ εξήλθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με την Σερίφ Τιρασπόλ και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Μολδαβία.

Η Σλάβια Πράγας έκανε την μικρή έκπληξη αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κόκκινη που δέχθηκε από νωρίς η Μπάτε. Συγκεκριμένα οι Τσέχοι νίκησαν με 1-0 τους Λευκορώσους αφού ο Σκόντα σκόραρε με από την άσπρη βούλα στο 20’. Ένα λεπτό νωρίτερα προηγήθηκε η παράβαση από τον Γιαμπλόνκσι η οποία του επέφερε και την κόκκινη κάρτα. Έτσι η Σλάβια θα ταξιδέψει στην Λευκορωσία με ελαφρύ προβάδισμα και ελπίζει να ολοκληρώσει την έκπληξη.

Στην Ρουμανία η Στεάουα Βουρκουρεστίου εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν και θα έχει δύσκολο έργο μέσα στην Τσεχία.

Θύμα έκπληξης έπεσε και η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου αφού δέχθηκε την ήττα στα Σκόπια από την Βαρντάρ με 1-0. Ο Κύπριος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 73’ στην θέση του Πάβλοβιτς αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο μετά και το προβάδισμα που είχε πάρει στο 65’ η Βαρντάρ με τον Τζόναθαν. Πλέον οι Δανοί καλούνται σε μια εβδομάδα να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αν θέλουν να συνεχίσουν στο Champions League.

Τέλος ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Βελιγράδι και στο καυτό «Παρτιζάνα». Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε εξαιρετικά και με τον Μπεν πρωταγωνιστή πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης με 3-1 ενόψει του επαναληπτικού.

Τα σημερινά αποτελέσματα επηρεάζουν και τον ΑΠΟΕΛ που αν περάσει από την Βιτορούλ θα θέλει τρεις δυνατότερες του ομάδες να αποκλειστούν από την συνέχεια. Πάντως ήδη δύο ομάδες κινδυνεύουν (Μπάτε, Κοπεγχάγη) επομένως ας το έχουμε και αυτό υπόψιν.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση