ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κυνηγά το θαύμα

Μετά τις Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, άλλα δύο εισιτήρια τσεκάρονται απόψε με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έπειτα από το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, και την Μπενφίκα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ντόρτμουντ χάριν στο 1-0 του Ντα Λουζ.

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα ψάχνει ένα θαύμα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα θαύμα όμως που πιστεύει ακόμα ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν κάποια ομάδα μπορεί να σκοράρει τέσσερα εναντίον μας, μπορούμε να τους βάλουμε έξι». Ο τεχνικός της Παρί, Ουνάι Έμερι, ο οποίος είχε διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι της Μπάρτσα στο πρώτο ματς, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί δεδομένη την πρόκριση παρά το ευρύ 4-0.

Στα αγωνιστικά, για την Μπαρτσελόνα δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με μοναδικούς απόντες τους Βιδάλ και Ματιέ. Αντίθετα στην Παρί, αμφίβολοι θεωρούνται οι Μότα και Ντι Μαρία.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ χρειάζεται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία, ένα αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί με γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Η αναμέτρηση θα έχει ελληνικό χρώμα με τον «Μητρογκόλ» που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα να τίθεται αντιμέτωπος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Τούχελ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν διαθέσιμους τους Ρόντε, Ρόις, Γκέτσε και Μπέντερ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γκερέιρο. Από την άλλη στην Μπενφίκα με τον Μήτρογλου να ξεπερνάει ένα πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε τελευταία, ο Ρούι Βιτόρια έχει αμφίβολο τον Φέισα.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση