ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μονακό πρώτη, Τότεναμ σπίτι(vid)

Στους «16» του τσάμπιονς λιγκ ως πρώτη του πέμπτου ομίλου πέρασε η Μονακό, που κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ και την άφησε οριστικά εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Σιντιμπέ και Λεμάρ τα γκολ των νικητών, προσωρινά ισοφάρισε ο Κέιν.

Ένα ημίχρονο με τη Μονακό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που βρήκε και τη Τότεναμ να μην κάνει ευκαιρίες κάποιες εξαιρετικές προϋποθέσεις είδαμε στο Luis II. Οι «Πετεινοί» μπήκαν δυνατά και είχαν τεράστια φάση στο 7’ με τον Σον να βγαίνει φάτσα με τον Σούμπασιτς αλλά δεν τον πλάσαρε και πήγε να τον περάσει με αποτέλεσμα να μην σουτάρει καν! Η Μονακό απάντησε με κερδισμένο πέναλτι στο 10’ που έκανε ο Ντάϊερ και εκτέλεσε ο Φαλκάο με τον Γιορίς να αποκρούει.

Φάσεις που σημάδεψαν και τους δυο παίκτες που έκαναν αρκετά λάθη στη συνέχεια, αλλά ήταν η Μονακό που είχε όλες τις τελικές προσπάθειες (το σχετικό στατιστικό έκλεισε στο 11-0!). Οι περισσότερες ακίνδυνες βέβαια, με την καλύτερη να έρχεται σε σουτ του Σίλβα στο 35’ που έφυγε μόλις άουτ.

Όσα δεν είδαμε σε όλο το πρώτο μέρος μπήκαν μαζεμένα σε ένα οκτάλεπτο στο δεύτερο, με την Μονακό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-1! Ο Σιντιμπέ στο 48’ με κεφαλιά από τη σέντρα του Μεντί άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 51’ το πέναλτι που κέρδισε ο Άλι και έκανε γκολ ο Κέιν. Όμως, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με τη σέντρα βρήκαν το 2-1 με διαγώνιο σουτ του Λεμάρ μέσα από την περιοχή!

Ο Ποκετίνο έκανε μαζεμένες δυο αλλαγές στο 65’ με Γιάνσεν και Έρικσεν να μπαίνουν στο ματς, ήταν όμως η Μονακό που είχε τις μεγάλες φάσεις για να τελειώσει τον αγώνα με τις προσπάθειες από Γκλικ και Φαλκάο, αλλά ο Γιορίς κράτησε την ομάδα του ζωντανή. Στα τελικά στάδια προσπάθησαν οι Άγγλοι να βάλουν λίγη πίεση, αλλά η μεγάλη φάση δεν ήρθε ποτέ.

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τζέμερσον, Γλικ, Μεντί, Σιντιμπέ, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ(81’ Μουτίνιο), Σίλβα, Ζερμάν(77’ Καρίγιο), Φαλκάο(89’ Ράτζι)

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντάιερ, Βίμερ, Γουανιάμα, Ουίνκς(75’ Σισοκό), Ντεμπελέ(65’ Έρικσεν), Άλι, Σον(65’ Γιάνσεν), Κέιν

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση