ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόδραση με Καμπλ (vid-pics)

Με τον Κέβιν Καμπλ να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η Λεβερκούζεν επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. 

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ «φτωχό» παιχνίδι από πλευράς θεάματος και ευκαιριών. Οι δυο ομάδες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και δεν έβαλαν καθόλου ρίσκο στο παιχνίδι τους. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 18ο λεπτό με ένα άστοχο σουτ του Ντέιβις. Στο 33’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με ένα δυνατό σουτ του Έρικσεν το οποίο αναχαίτισε ο Λένο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου καταγράφηκε στο 43ο λεπτό για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Ο Ερνάντεζ πλάσαρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε στον Βερτόνχεν και έφυγε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Γιορίς. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν μοιραία στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη είδαμε ένα καλύτερο παιχνίδι με περισσότερες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η Τότεναμ απείλησε στο 48’ με ένα άστοχο σουτ του Έρικσεν. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε ξανά στο 55’ με ένα νέο σουτ το οποίο είχε την ίδια κατάληξη. Η Λεβερκούζεν απείλησε στο 61’ με ένα σουτ του Ερνάντεζ το οποίο αναχαίτισε δύσκολα ο Γιορίς. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα κοντινό πλασέ του Καμπλ. Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές στη συνέχεια και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 83’ η Τότεναμ «άγγιξε» το 1-1 όμως η εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ανακουφισμένου Λένο. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 65’ Καμπλ

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντεμπελέ (30’ Γιάνσεν), Γουανιάμα, Σισοκό, Άλι, Έρικσεν, Σον.

Λεβερκούζεν: Λένο, Χένρικς, Τοπράκ, Τα, Βέντελ, Καμπλ (85’ Βόλαντ), Μπάουμγκάρτλινγκερ, Αράνγκιθ (86’ Χάβερντς), Μπραντ (70’ Τσακάνογλου), Ερνάντεζ, Μεχμέντι.

Κίτρινες κάρτες: -

 

Στην κορυφή η Μονακό

Η Μονακό νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0 και εδραιώθηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου. Τα γκολ των Μονεγάσκων σημείωσαν οι Φαλκάο (2) και Γερμέν.

Μονακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό, Λεμάρ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζερμέν, Φαλκάο.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Γκολοβίν, Τόσιτς, Ιόνοβ, Στράντμπεργκ.

 

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. Μονακό 8 (7-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (4-3)
3. Τότεναμ 4 (2-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-7)

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση