ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έπιασε Νάπολι

Σε ένα ματς που κρίθηκε από δύο πέναλτι, ένα εύστοχο και ένα όχι λόγω μιας μεγάλης επέμβασης του Έντερσον, η Μπενφίκα νίκησε 1-0 την Ντιναμό Κιέβου και έπιασε κορυφή στον Β’ όμιλο.

Η κορυφή του Β’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ από σήμερα έχει και άλλον συγκάτοικο... Την Μπενφίκα!

Οι Πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία 1-1 της Νάπολι με την Μπεσίκτας στην Τουρκία, στο ματς που έγινε νωρίτερα, και μετά τη νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου έφτασαν τους επτά (7) βαθμούς όσους έχουν και οι Ναπολιτάνοι.

Για να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα όμως καρδιοχτύπησαν. Μπορεί να δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά χρειάστηκαν το πέναλτι του Σάβιο στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου για να ανοίξουν το σκορ και την μεγάλη επέμβαση του Έντερσον στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μοράες στο 69ο λεπτό για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν στο τέλος.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον Μοράες, Νέλσον Σεμέντο, Λουιζάο, Λίντελεφ, Άλεξ Γκριμάλδο, Φέισα, Πίτσι, Σάλβιο, Σέρβι, Γκονσάλο Γκέντες, Μήτρογλου.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ρουντκό, Μοροζιούκ, Χατσερίντι, Βίντα, Μακαρένκο, Ριμπάλκα, Σιντορτσούκ, Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοβ, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες.

Η βαθμολογία
 
1. Νάπολι 7 (9-7)
2. Μπενφίκα 7 (6-5)
3. Μπεσίκτας 6 (6-5)
4. Ντινάμο Κιέβου 1 (2-6)

Η επόμενη αγωνιστική (23/11)
Μπεσίκτας - Μπενφίκα
Νάπολι - Ντινάμο Κιέβου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση