ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έβαλε μόνο ο Καράσκο

Με τον Καράσκο να ευστοχεί, εν αντιθέσει με τον Τόρες στις φάσεις που βρήκε και τον Γκριζμάν απ' την άσπρη βούλα, η Ατλέτικο κέρδισε 1-0 την Μπάγερν και είναι πρώτη στον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας και έχασαν απίστευτη ευκαιρία να προηγηθούν όταν η (πολύ) κοντινή κεφαλιά του Φερνάντο Τόρες στο 21' σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μάνουελ Νόιερ. 14 λεπτά αργότερα όμως τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την επέλαση και το εξαιρετικό αριστερό σουτ του Γιανίκ Καράσκο έξω από την περιοχή, το οποίο "έγραψε" το 1-0.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική την κεφαλιά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 76', αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης όχι μόνο άντεξε στην πίεση αλλά κέρδισε και πέναλτι με τον εξαιρετικό και σήμερα Φελίπε Λουίς στο 84'.

Ο Αντουάν Γκριζμάν έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μάνουελ Νόιερ, ωστόσο η αστοχία του δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία νίκησε για δεύτερη φορά μεσά σε πέντε μήνες (μετά τον περυσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου στο γήπεδό της, με το ίδιο σκορ.


Ατλέτικο (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Γκοδίν, Φ. Λουίς, Κόκε, Χουανφράν, Γκάμπι, Σάβιτς, Σαούλ, Κάρασκο, Τόρες, Γκριζμάν.
Μπάγερν Μονάχου (Κ. Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τιάγκο, Βιδάλ, Αλόνσο, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

Ροστόβ - Αϊντχόφεν 2-2
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ροστόβ και Αϊντχόφεν συνέχισαν χωρίς νίκη, αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα, έμεινα στο 2-2. Πολόζ στο 8' και 37' τα γκολ για τους γηπεδούχους, ο Προπέρ στο 14' και ο Ντε Γιόνγκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα αντίστοιχα για τους Ολλανδούς, που στο 57' είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Προπέρ, το οποίο απέκρουσε ο Τζανάεβ.

Ροστόβ: Τζανάεβ, Τερεντίεβ, Μέβλια, Θέσαρ Νάβας, Γκρανάτ, Γκάτσκαν, Νομπόα, Καλάτσεβ, Ερόχιν, Αζμούμ, Πόλοζ.
Αϊντχόφεν: Ζουτ, Άριας, Έκτορ Μορένο, Ισιμά-Μιρέν, Βίλεμς, Σβάαμπ, Χέντριξ, Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Λουκ ντε Γιονγκ.

Η βαθμολογία
 
1. Ατλέτικο 6 (2-0)
2. Μπάγερν 3 (5-1)
3. Αϊντχόφεν 1 (2-3)
4. Ροστόβ 1 (2-7)
 
Η επόμενη αγωνιστική (19/10)
Ροστόβ - Ατλέτικο
Μπάγερν - Αϊντχόφεν

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση