ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεβαίνει στα 68 εκ. για Σάντρο

Παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο αριστερό οπισθοφύλακα, Άλεξ Σάντρο να επεκτείνει την συνεργασία του με την Γιουβέντους, η Τσέλσι δεν φέρεται διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση του 26χρονου, επιστρέφοντας με βελτιωμένη προσφορά 68 εκατομμυρίων ευρώ.

O Άλεξ Σάντρο αποτελεί έναν σύγχρονο αριστερό μπακ-χαφ που αρέσκεται να αγωνίζεται σε ολόκληρη την πλευρά, με την επίδρασή του στην Γιουβέντους της τελευταίας διετίας να κρίνεται κάτι παραπάνω από κομβική.

Αυτές του οι αρετές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Τσέλσι, με τις δύο προσφορές των «μπλε» να έχουν προσκρούσει στην άρνηση των «μπιανκονέρι» για παραχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι αναμένεται να δοκιμάσουν εκ νέου την τύχη τους για την απόκτηση του Σάντρο, επανερχόμενοι με αυξημένη προσφορά ύψους 68 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο στρατόπεδο της Γιουβέντους πάντως δεν δείχνουν ιδιαιτέρως πρόθυμοι να πουλήσουν τον παίκτη, εκτός και αν ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αιτηθεί την μεταγραφή του.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X