ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζήτησε Μπάρκλεϊ και Τσάμπερλεϊν ο Κόντε

Πιο ισχυρή θέλει να κάνει την Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε έτσι ώστε να τη διατηρήσει στην κορυφή της Premier League κυνηγώντας ταυτόχρονα και το Champions League. Έτσι ο Ιταλός προπονητής ζήτησε τον Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν και τον Ρος Μπάρκλεϊ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο τεχνικός των Λονδρέζων σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα της Άρσεναλ και της Έβερτον για να φέρει στους πρωταθλητές Αγγλίας τους δύο ποδοσφαιριστές.

Για τον επιθετικό των «κανονιέρηδων»,Τσάμπερλεϊν, θα χρειαστούν πάνω από 30 εκατ. ευρώ για να πείσουν τον Βενγκέρ να τον παραχωρήσει. Ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Άρσεναλ και θεωρείται από τον Κόντε ο ιδανικός παίκτης για «παλέψει» με τον Μόουζες για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Σχετικά με τον μέσο της Έβερτον, Μπάρκλεϊ, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι, οι «μνηστήρες» όμως είναι πολλοί. Η Τότεναμ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Η Έβερτον θα αξιώσει ένα ποσό πάνω από 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, παρότι έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση