ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μου αρέσει ο Κέιν, ήθελα Γουόκερ»!

Τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Αντόνιο Κόντε, παραδεχόμενος ότι θα ήταν ο στράικερ που θα ήθελε να φέρει στην Τσέλσι. Επιβεβαίωσε την προσπάθεια των «μπλε» για την απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ ο Ιταλός κόουτς.

Μπορεί η Τσέλσι να προχώρησε στην απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε πως άλλος θα ήταν ο «ονειρικός» επιθετικός για εκείνον στους «μπλε».

«Εάν έπρεπε να επιλέξω έναν επιθετικό, θα ήταν ο Χάρι Κέιν. Είναι ένας πλήρης επιθετικός. Είναι δυνατός σωματικά με τη μπάλα, χωρίς τη μπάλα, παλεύει και είναι δυνατός στον αέρα και ακροβατικός δεξιά και αριστερά. Είναι ένας πλήρης παίκτης. Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Εάν πας να αγοράσεις τον Κέιν τώρα, θα ήθελες τουλάχιστον 100 εκ. λίρες»

Στη συνέχεια, ο Ιταλός κόουτς, παραδέχθηκε πως οι Λονδρέζοι κινήθηκαν για την απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κόστος των μεταγραφών στη σημερινή εποχή.

«Εάν θέλεις τον Γουόκερ, ξέρεις ότι είναι ακριβός. Προσπαθήσαμε να αγοράσουμε τον Γουόκερ. Ειλικρινά, σκέφτομαι τώρα πως κάθε παίκτης είναι ακριβός. Ακόμα και ενδιαφέρον να δείξεις για έναν παίκτη,είναι ακριβός».

Πηγή:england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση