ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ψάχνεται» για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών σπουδαίων ομάδων του εξωτερικού και η Τσέλσι φαίνεται ότι σχεδιάζει come back ώστε να τον αποκτήσει. 

Το όνομα του Κώστα Μανωλά έχει «παίξει» για πολλές ομάδες αυτό το καλοκαίρι, με την Τσέλσι να θέλει τον πρώην παίκτη των ΑΕΚ και Ολυμπιακού διακαώς, αφού στο πρόσωπο του Έλληνα άσου βλέπει την ιδανική λύση. 

Μετά την αποχώρηση του Ζουμά (έφυγε δανεικός), του Τέρι αλλά και του Ακέ, οι «μπλε» στοχεύουν στην προσθήκη του Κώστα Μανωλά για να ολοκληρώσουν το παζλ στην αμυντική τους γραμμή. 

Για τον 26χρονο αμυντικό ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους μετά τη φυγή του Μπονούτσι. Η Ρόμα πάντως δεν σκοπεύει να ζητήσει λίγα χρήματα για να τον παραχωρήσει, κάθε άλλο μάλιστα. Πιο συγκεκριμένα, οι Ρωμαίοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας όμως, δύσκολα θα δώσουν αυτά τα χρήματα. 

Η ομάδα του Κόντε πάντως είναι πρόθυμη να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό και στο πρόσωπο του Μανωλά βλέπει αυτό που ακριβώς ψάχνει. Οι Λονδρέζοι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και για τον Βαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, ωστόσο η τιμή του παίκτη είναι κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ και η Τσέλσι δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα. 


Ο Κώστας Μανωλάς έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο Ιταλικό πρωτάθλημα και για αυτό οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στη Ρόμα από το 2014 και μετράει 100 συμμετοχές και 3 γκολ με τους «τζιαλορόσι». 

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση