ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τότεναμ: Το στοίχημα του Ποτσετίνο

Συνέπεια στην ανοδική πορεία

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Για την ομάδα του Ποτσετίνο ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Από τη μέρα που ο Ποτσετίνο πάτησε το πόδι του στο Λονδίνο τα πάντα άλλαξαν. Η Τότεναμ δεν ήταν σε καμιά περίπτωση υπερομάδα τότε.

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος, η ομάδα έπρεπε να αλλάξει επίπεδο. Και αυτό ο Ποτσετίνο το πέτυχε. Τη πρώτη χρονιά του Αργεντινού στον πάγκο, τα «Σπιρούνια» τερμάτισαν στην 5η θέση. Τη δεύτερη χρονιά τερμάτισαν στην 3η θέση και πέρυσι στη 2η θέση για πρώτη φορά μετά το 1962-63. Η σταθερότητα είναι κάτι που ξεχωρίζει, ενώ η ανοδική της πορεία κάνει τους φίλους της ομάδα να τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση.

Μεταγραφές μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει η Τότεναμ, όμως, έχει αποχαιρετήσει μερικούς ποδοσφαιριστές. Ο Γουόλκερ υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 56.5 εκατομμυριών ευρώ, o Φάζιο θα φορά από τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ρόμα και οι «Πετινοί» έβαλαν 4 εκατομμύρια ακόμη στο ταμείο τους ενώ ο Ντζιε κατηφορίζει προς τη Μερσέιγ.

Το στοίχημα λοιπόν για την Τότεναμ δεν είναι άλλο από το να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η ομάδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλό όνομα ένεκα Ποτσετίνο και πλέον στην 4η χρονιά του Αργεντινού ο στόχος είναι να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση