ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ανοιχτός» για αποχώρηση ο Ρόουζ

Νέο θέμα στην Τότεναμ

Ο Ντάνι Ρόουζ έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στη Sun, στην οποία τονίζει την απογοήτευση που έχει λόγω Τότεναμ. 

Δυσαρέσκεια και απογοήτευση, αυτά είναι τα συναισθήματα που εισπράττει κανείς αν διαβάσει τη συνέντευξη του Ντάνι Ρόουζ στη Sun. Φαίνεται από τα λεγόμενά του ότι δεν του αρέσει η κατάσταση που επικρατεί και εξαιτίας αυτού, θα εξέταζε το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα (έχει συνδεθεί με την Τσέλσι). 

Ο Ντάνι Ρόουζ υποστήριξε αρχικά ότι πληρώνεται λιγότερα από όσα πραγματικά αξίζει στα «σπιρούνια»: 

«Όπως συμβαίνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους στην ομάδα μου, πιστεύω ότι κατά τη γνώμη μου αξίζω περισσότερα από όσα παίρνω. Άμα πιστεύεις ότι αξίζεις ένα συγκεκριμένο ποσό, γιατί να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό; Άμα φτάσω το επίπεδο που είχα πέρυσι, τότε θα φροντίσω να πάρω αυτό που αξίζω, καθώς μπορεί να μην έχω πολύ καιρό ακόμα στο ποδόσφαιρο». 

Ο Άγγλος διεθνής στη συνέχεια τόνισε ότι από εδώ και πέρα, θα εκφράζει την προσωπική του γνώμη: 


«Είμαι δογματικός. Ένα είναι σίγουρο, για το υπόλοιπο της καριέρας μου, όσο έχει απομείνει, θα παίξω όπως εγώ θέλω να παίξω και παρόλο που δεν θέλω να δείξω ότι δεν σέβομαι κανέναν, θα λέω τη δική μου γνώμη». 

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα: 

«Δεν λέω ότι θέλω να φύγω αλλά, άμα μου έρθει κάτι σίγουρο και καλό, τότε δεν θα είχα καθόλου τύψεις να εκφράσω την άποψη μου στον σύλλογο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση