ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαψεύδουν για Τόλιαν

Μπορεί ο Γέρεμι Τόλιαν της Χόφενχαϊμ να απασχολεί τους ιθύνοντες της Τότεναμ ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κάιλ Γουόκερ, ωστόσο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή για τον πλάγιο μπακ.

Τα «σπιρούνια» ως γνωστόν ενδιαφέρονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι ικανός να καλύψει το πρόσφατο κενό που άφησε ο Κάιλ Γουόκερ, με τον 22χρονο παίκτη της γερμανικής ομάδας να αποτελεί έναν από τους βασικότερους υποψηφίους για τη θέση του δεξιού μπακ.

Παρ’ όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του Γερμανού αθλητή, Ερσίν Ακάν σε ερώτηση που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι του «Skysports», απάντησε πως δεν υπάρχει καμία επαφή από την Τότεναμ, χαρακτηρίζοντας ως «φήμες» τα όσα λέγονται για τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ατζέντης απάντησε στο «Sky» επί του θέματος:

«Είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζεις πως σύλλογοι σαν την Τότεναμ ενδιαφέρονται για τον Γέρεμι. Πρόκειται για μια φανταστική ομάδα με τρομερή εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν υπεύθυνο και προς το παρών όλα όσα λέγονται αποτελούν μονάχα φήμες.»

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση