ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντεμπελέ: «Μας παίρνουν πλέον στα... σοβαρά»

Το γεγονός πως οι αντίπαλοί της έχουν μάθει πια για τα... καλά τον τρόπο παιχνιδιού της Τότεναμ επισήμανε ο μέσος της ομάδας, Μούσα Ντεμπελέ, τονίζοντας την ανάγκη εκείνος και οι συμπαίκτες του να ανταποκριθούν, όπως οφείλουν σύμφωνα με τις ικανότητές τους, στις συνθήκες αυτές.

«Έχουμε χτίσει κάτι πολύ όμορφο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά οι αντίπαλοι μας έχουν πάρει στα σοβαρά και πλέον χρειάζεται να το αντιληφθούμε αυτό και να προσαρμοστούμε. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να παρουσιαστούμε αναλόγως με την ποιότητα που διαθέτουμε», δήλωσε ο Βέλγος χαφ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής (19/2) κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία μεταγράφηκε το 2012 για λογαριασμό των «σπιρουνιών».

Επιπλέον, αναφερόμενος στις δύο πιο πρόσφατες διαδοχικές ήττες από Λίβερπουλ (2-0) και Γάνδη, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε:

«Έχουμε κάνει δύο άσχημα παιχνίδια και οφείλουμε να το ξεπεράσουμε. Θα συζητήσουμε όλοι μαζί να δούμε τι έχει φταίξει. Έχουμε αποκομίσει αρκετές εμπειρίες πια, ώστε να είμαστε σε θέση να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Πηγή: england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση