ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σενάριο Ντρινκγουότερ-Τότεναμ

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, ψάχνει εναγωνίως για έναν ακόμα μέσο και ο Ντάνι Ντρίνκγουοτερ φαντάζει στα μάτια του ως μια αξιόλογη περίπτωση για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του.

Το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ντάνι Ντρίνκγουοτερ και την Λέστερ, για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη (εκπνέει σε ένα χρόνο) έχουν μέχρι στιγμής «κολλήσει», κάνουν την Τότεναμ να κοιτάζει όλο και περισσότερο μια ενδεχόμενη μεταγραφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Express», η ομάδα του Λονδίνου μοιάζει διατεθειμένη να ξεκινήσει την προσφορά της από τα 20 εκ. λίρες, ώστε να δελεάσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας για την παραχώρηση του 27χρονου.

Για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο η «θωράκιση» της μεσαίας γραμμής της ομάδας του είναι εκ των βασικών του προτεραιοτήτων και μετά την μεταγραφή του Βίκτορ Γουανιάμα (από τη Σαουθάμπτον, κόστισε 11 εκ. λίρες) θέλει μια ακόμα επιλογή για τη συγκεκριμένη γραμμή. Ωστόσο, η Λέστερ δύσκολα θα επιτρέψει την φυγή του Άγγλου διεθνούς από το «Κing Power Stadium», τόσο λόγω  του πρωταγωνιστικού ρόλου που έπαιξε στην ομάδα την περσινή σεζόν, όσο και εξαιτίας της πώλησης του Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι.

Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα «πιέσει» λογικά και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που δεν θέλει να χάσει άλλο βασικό «γρανάζι» της Λέστερ εν όψει της σεζόν που πλησιάζει.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση