ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για πολύ καιρό στη Σίτι»

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια προπονητής στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και αναγνώρισε πως αυτό εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα του με εκείνον στην τεχνική ηγεσία. 

«Θα προσπαθήσω να μείνω, όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να οδηγήσω την Σίτι να φτάσει, όσον το δυνατόν ψηλότερα. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, καθώς για όλους τους προπονητές στον κόσμο, αυτό που πάντα στο τέλος μετράει είναι οι τίτλοι», τόνισε ο 46χρονος προπονητής. 

Ο Γκουαρντιόλα μπήκε φέτος στην δεύτερη χρονιά του ως τεχνικός των «πολιτών» και την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League. 


Φέτος οι Σαουδάραβες έχουν ήδη ξοδέψει 223 εκατ. ευρώ για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του, φέρνοντας τους Μπερνάντο Σίλβα, Έντερσον Μοράες, Καιλ Γουόκερ, Ντανίλο, Μεντί και Ντάγκλας Λουίς, κάτι βεβαίως που παραδέχεται και ο ίδιος: «Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες, εγγύηση για το μέλλον του συλλόγου και θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στο κυνήγι του τίτλου»

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση