ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέσα και ο Ντανίλο

Οι μεταγραφές της Μαν. Σίτι συνεχίζονται με τον Ντανίλο να είναι το τελευταίο απόκτημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν την προσθήκη του παίκτη, έναντι €30εκ., με τον Πεπ Κουαρδιόλα να τον προορίζει για αναπληρωματική λύση τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 26χρονος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στη σημασία που έπαιξε η παρουσία του Πεπ Κουαρδιόλα στην ομάδα ως προς την επιλογή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Μαν. Σίτι. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, αλλά είχα πάντα τη φιλοδοξία να παίξω για τον Πεπ Κουαρδιόλα. Από τη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του, ήξερα αμέσως πως ήθελα να γίνω παίκτης της Σίτι. Δεν βλέπω την ομάδα να ξεκινήσω και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες τις επόμενες εβδομάδες».

To καλό του όνομα το έκανε στην Πόρτο, στην οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια (2011-2015) με εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποτέλεσαν διαβατήριο για τη Ρεάλ. Στη Μαδρίτη όμως οι εμφανίσεις αυτές δεν είχαν συνέχεια και για αυτό φεύγει.

Ο Ντανίλο είναι η πέμπτη προσθήκη που κάνει στο ρόστερ της η Σίτι αυτό το Καλοκαίρι και ο τρίτος Βραζιλιάνος μετά τους Έντερσον (Μπενφίκα) και Ντάγκλας Λουίζ (Βάσκο Ντα Γκάμα). Προστέθηκαν επίσης οι Μπερνάντο Σίλβα (Μονακό) και Κάιλ Ουόλκερ (Τότεναμ). Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, επόμενος είναι ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μονακό.

Στον αντίποδα, εφτά παίκτες αποτελούν παρελθόν και ένας ακόμα έφυγε δανεικός ενώ ακολουθούν κι άλλοι. Ο Κολάροφ αναχώρησε για τη Ρόμα ενώ έφυγαν επίσης οι Κλισί, Νάβας, Σανιά, Ζαμπαγιέτα, Καβαγιέρο και Νολίτο. Δανεικός έχει παραχωρηθεί ο Χαρτ που βέβαια ούτε πέρσι ήταν στο ρόστερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X